Ultimativt afslappet og sjov familiefotograf! Helt særlig familie oplevelse

Familiefotografering

Familiefotografering

Grupper fra 2-7 personer

For eksempel:

  • Familie
  • Venner
  • Søskende
  • Grupper
  • Forlovede
  • Børn
  • Kærester
  • Partnere
  • Baby
  • Lifestyle
"Maja, skøn, rolig og professionel fotograf.❤️ Vi fik taget familie billeder, med en krudt ugle på 2 år, som ikke vil stå stille og to andre søskende på 7 og 11 år, Maja bevarede roen og fik nogle super fantastisk billeder af os. Pris og kvalitet helt i top. Hurtig levering på billederne, som nu hænger på væggen i stuen 🥰 Kan helt klart anbefales. 👍"
Mette
Kunde
"Super professionel og tryg oplevelse!"
Tekla
Kunde

Om familiefotografering

Når I vælger mig som jeres familiefotograf, er I garanteret en god stund med hinanden, hvor hvert øjeblik bliver til en lille foto-skat, I kan tage med jer og bevare for evigt. 

En fotografering med mig er ikke bare en rutine, det er en oplevelse! Vi skaber en afslappet og fri atmosfære sammen, hvor I kan være jer selv. 

Uanset om I er mange eller få, vil I opleve en rolig og nærværende fotograf, der vil gøre sit ypperste for at I kan føle jer så komfortable og naturlige foran kameraet som muligt.

 

Fotografering med børn?

Når der er børn i familien, gør jeg en særlig indsats for at fremstå legesyg og rolig for at skabe tillid og tryghed hos dem. Jeg tror på at fange ægte følelser og nærvær i mine billeder, og det starter allerede fra det øjeblik, vi mødes.

Om det er en familieudflugt i skoven, en dag i parken eller bare derhjemme omkring spisebordet, så er det de øjeblikke, jeg ønsker at fange – jer, som I virkelig er.
Lad børnene lege, grine og pjatte – det er i de spontane øjeblikke, magien sker.

Jeg elsker at eksperimentere med lys og vinkler, men det vigtigste for mig er at fange jeres autentiske dynamik som familie. 

Så hvis I leder efter en familiefotograf, der sætter jeres nærvær og sjæl i fokus, så er I kommet til det rette sted. Jeg er klar til at arbejde kreativt sammen med jer, for at skabe billeder, der fortæller jeres historie på en smuk og autentisk måde. 

 

Nemt og hurtigt – book din familiefotografering på et øjeblik gennem min praktiske bookingformular. Så er vi klar til at tage på foto-eventyr!

Familiefotografering

2-7 personer

I modtager i alt 20 færdige billeder.

Herunder:
   – 2 portrætter af hver person.
   – Stemningsbilleder
   – Fællesbilleder

I kan vælge mellem at blive fotograferet hos jer,
eller på en lokation vi vælger sammen.

1600,-